Nieuwe projecten en verbeterde producten - pagina 3

We houden je op de hoogte van de nieuwe projecten en verbeteringen aan de producten. Wil je meer informatie? Neem dan contact op of schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Foto bij artikel Nieuwe scholen van Stichting Boor

Nieuwe scholen van Stichting Boor

02 december 2016 - Begin 2017 zullen 7 extra scholen van de Stichting Boor ook overstappen op School-Site. Muismedia realiseerde voor deze stichting al diverse websites: www.stichtingboor.nl, www.boorscholen.nl, www.boorimagazine.nl, het intranet en ook 3 andere basisschool websites.

Inmiddels hebben al ruim 80 basisscholen door heel Nederland gekozen voor School-Site.

Foto bij artikel Meer werk in het onderwijs

Meer werk in het onderwijs

03 november 2016 - De afgelopen weken kozen weer 6 scholen voor School-Site. Er zijn nu ruim 70 scholen actief bezig met het pakket, waarvan inmiddels 21 scholen van Lucas Onderwijs in Den Haag.

 

Maar er wordt ook gewerkt aan een online lespakket voor de KNVB.

In de zomer van 2017 is Nederland namelijk gastheer van het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen: WEURO 2017.
Om dat te vieren brengt de organisatie van het EK begin 2017 een lespakket uit over voetbal voor alle leerlingen van de basisschool. De opdrachtnemer is DST uit Amsterdam en Muismedia doet de technische realisatie van het pakket. Er worden onder andere quizen, opdrachten, filmpjes, een mediabank en interactieve platen gemaakt. 

Foto bij artikel Websites Stichting Boor vernieuwd en nieuwe scholen

Websites Stichting Boor vernieuwd en nieuwe scholen

02 september 2016 - Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. In totaal zijn er 82 scholen, met ruim 3.500 medewerkers en ongeveer 30.000 leerlingen.

Vlak voor de schoolvakantie zijn verschillende websites van deze stichting vernieuwd:

Er is een fris nieuw uitterlijk gekomen, passend bij de nieuwste huisstijl.
De ontwerpen zijn gemaakt door Ware Communicatie uit Delft en Muismedia heeft alles gebouwd.

 

Daarnaast zijn er weer 10 nieuwe scholen die kozen voor School-Site, waarmee het aantal nu boven de 65 gestegen is.

Foto bij artikel Muismedia is 10!

Muismedia is 10!

01 juli 2016 - Hiep hiep hoera! Vandaag bestaat Muismedia precies 10 jaar!

Deze week is extra feestelijk omdat er weer 10 nieuwe scholen zijn die gebruik gaan maken van School-Site. Inmiddels zijn het er bijna 65.

Op naar de volgende 10 jaar en 100 school websites!

Nieuwe School-Sites en meer school werk

20 juni 2016 - De afgelopen weken zijn er veel nieuwe klanten bijgekomen voor School-Site. Een aantal is overgestapt van het systeem van AB-ZHW. Inmiddels zijn er nu landelijk 55 scholen die voor dit pakket hebben gekozen.

Op dit moment wordt er ook hard gewerkt aan het redesign van diverse websites van de Stichting Boor, die het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs verzorgt in Rotterdam en omstreken. In totaal zijn er 82 scholen, met ruim 3.500 medewerkers en ongeveer 30.000 leerlingen.

De website van de stichting zelf, die van Boor Scholen en die van het Boor Intranet zijn al weer jaren geleden gebouwd door Muismedia en krijgen een opfrisbeurt.

Foto bij artikel E-publicatie voor de Inspectie SZW

E-publicatie voor de Inspectie SZW

13 april 2016 - Samen met HolwerdaDeWit is een e-publicatie gemaakt voor de Inspectie SZW (Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid).

Het ontwerp is door Auke gemaakt volgens de huisstijlregels van het ministerie waarna het door Muismedia interactief en dynamisch gemaakt is.

Je kunt de pagina's omslaan door te klikken op de buttons aan de zijkant, met de pijltjes toetsen of door te swipen op je tablet. Via het menu spring je direct naar het gewenste onderdeel.

Een aantal grafieken en pagina's bouwen geanimeerd op.

Diverse school websites online

01 februari 2016 - Voor OBS de Plataan uit Rotterdam, voor de Waalsdorp uit Den Haag en voor De Kraanvogel uit Almere zijn School-Sites gemaakt.

Deze zijn de afgelopen week online gegaan.

De Fuut uit Monnickendam heeft deze week gekozen om ook aan de slag te gaan met School-Site.

 

Foto bij artikel Goed doel: Stichting Embrace

Goed doel: Stichting Embrace

24 januari 2016 - Embrace is een not-for-profit stichting, opgericht in november 2013. Wereldwijd organiseren ze activiteiten en zamelen ze fondsen in. Dat geld wordt 100% gedeeld met partnerorganisaties zoals Yenege Tesfa in Ethiopië. Zij geven er vervolgens 16 straatkinderen een nieuwe (t)huis mee in Gondar. Muismedia leverde gratis de nieuwe website als bijdrage aan dit goede doel. Zo omarmen we samen de toekomst van deze kinderen!
Foto bij artikel School-Site ontwikkeld

School-Site ontwikkeld

02 december 2015 - Het pakket School-Site wordt steeds verder ontwikkeld en het aantal scholen dat er voor kiest neemt flink toe. In januari 2016 zullen er rond de 50 deelnemende scholen zijn.

Er is een samenwerking gestart met Digiduif en met Mijnschoolinfo zijn afspraken gemaakt om hun pakket te koppelen.

Binnen Lucas Onderwijs uit Den Haag zijn er inmiddels zeven scholen die kozen voor School-Site en er zijn gesprekken gaande met meer scholen binnen de stichting.

Foto bij artikel Nutsschool Zorgvliet en De Vuurvlinder kiezen voor School-Site

Nutsschool Zorgvliet en De Vuurvlinder kiezen voor School-Site

08 oktober 2015 - Nutsschool Zorgvliet uit Den Haag is de vijfde school van Lucas Onderwijs die voor School-Site kiest. Na de demonstratie op school en de presentatie van het vrijblijvende ontwerp gaan we nu aan de slag om de nieuwe website begin januari 2016 te lanceren.

Eerder koos de Vuurvlinder ook al voor School-Site.

Foto bij artikel Hele Stichting Openbaar Onderwijs Westland krijgt een nieuwe website

Hele Stichting Openbaar Onderwijs Westland krijgt een nieuwe website

04 september 2015 - De Stichting Openbaar Onderwijs Westland kiest voor al haar 10 scholen en de bestuurswebsite voor School-Site. Voor 1 januari 2016 worden alle nieuwe websites gerealiseerd.

 

De websites krijgen zowel een uniforme uitstraling (als onderdeel van het bestuur) als een eigen identiteit. Leuke klus!

Foto bij artikel De Kinderwerkplaats

De Kinderwerkplaats

15 juli 2015 - Samen met HolwerdaDeWit is de nieuwe website voor de Kinderwerkplaats gemaakt.

In de kinderwerkplaats kunnen jongens en meisjes vanaf 4 jaar spelen, knutselen en proefjes doen. Plezier staat voorop, er kan veilig gewerkt worden met écht gereedschap en vrijwel alles wat er gemaakt wordt mag mee naar huis genomen worden.

De website is responsive gebouwd, dus ook ook op smartphone en tablet perfect te gebruiken.

Foto bij artikel Bon Legal

Bon Legal

06 juli 2015 - Muismedia en HolwerdaDeWit hebben de nieuwe website voor Bon Legal gemaakt.

HolwerdaDeWit zorgde voor de vormgeving en Muismedia heeft de technische realisatie gedaan.

Foto bij artikel Nieuwe website Papoutsi

Nieuwe website Papoutsi

16 april 2015 - Papoutsi betekent schoen in het Grieks.
Vanuit de oorspronkelijkheid van oerschoeisel, is Papoutsi uitgegroeid tot een eerlijk, exclusief, eigenzinnig en puur product.

De nieuwe website van Papoutsi werd ontworpen door Carola Straatman en gebouwd door Muismedia. We vevrwachten dat deze binnen twee maanden online gaat.

Foto bij artikel Java Deurenfabriek

Java Deurenfabriek

07 april 2015 - Java Deurenfabriek b.v. is Nederlands oudste deurenfabrikant. De nieuwe website werd door Schaap Ontwerpers ontworpen en door Muismedia gemaakt.
Foto bij artikel Alice In Wonderland

Alice In Wonderland

18 maart 2015 - Samen met HolwerdaDeWit hebben we de nieuwe website voor de Haagse Kinderboekwinkel "Alice In Wonderland" http://www.dehaagsekinderboekwinkel.nl/ gemaakt.

De komende weken zal het aanbod van boeken aangevuld worden door Yvon en Stefan.

Foto bij artikel Website OBS Oog in Al staat online

Website OBS Oog in Al staat online

20 januari 2015 - De nieuwe website van OBS Oog in Al staat online. De school heeft twee lokaties en daarom is er een portaal pagina en voor Montessori en Johan de Witt een eigen website gemaakt. De komende tijd zullen de websites nog verder gevuld worden door de school.
Foto bij artikel Betalingen ontvangen via iDEAL

Betalingen ontvangen via iDEAL

17 december 2014 - Vanaf nu is het ook mogelijk om betalingen van klanten via iDEAL te ontvangen met het systeem van School-Site en MKB-Site. Ouders kunnen bijvoorbeeld betalen voor schoolreisjes of ouderlijke bijdragen.

De Merkelbachschool is inmiddels gestart met deze module.


Lees meer ›
Foto bij artikel Dalton Lyceum Barendrecht

Dalton Lyceum Barendrecht

01 december 2014 - Nadat andere scholen van de Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden ook al hun website live hadden staan, is nu ook de website van Dalton Lyceum Barendrecht in de lucht.

Weer een mooie school website!

Diverse projecten

21 november 2014 - Op dit moment werkt Muismedia aan de nieuwe websites van Confuego, OBS De Pijler, Nutsschool M.M. Boldingh, Papoutsi en FemHealth.

Daarnaast aan de slag om de websites van Gezinnig en UC Logistics (en dochters) aan te passen.

Foto bij artikel Website Mirnext

Website Mirnext

16 september 2014 - De website van Mirnext is samen met Schaap Ontwerpers ontworpen en gebouwd.
Foto bij artikel Meer betaalmogelijkheden

Meer betaalmogelijkheden

22 juli 2014 - Wil je naast iDEAL nog meer betaalmogelijheden in je webshop? Muismedia kan er voor zorgen dat in de webshop ook betaald kan worden met Paypal, Creditcard of Bancontact/MrCash.

Muismedia maakt hierbij gebruik van de diensten van Buckaroo.

Foto bij artikel PPO Rotterdam

PPO Rotterdam

17 juli 2014 - De website van PPO Rotterdam heeft een make-over gekregen. De aangepaste website is nu responsive, dus is ook op tablets en telefoons perfect te bekijken.

Daarnaast is een aantal nieuwe modules op maat gemaakt om het passend onderwijs beter in kaart te brengen.

Foto bij artikel Website van Groen van Prinsterer school staat live

Website van Groen van Prinsterer school staat live

11 juli 2014 - Na de presentatie van de website mogelijkheden en het beheer systeem koos ook de Groen van Prinsterer school uit De Bilt voor School-Site. De nieuwe website is in ongeveer vier weken tijd gerealiseerd.
Lees meer ›
Foto bij artikel Passend onderwijs

Passend onderwijs

30 juni 2014 - Muismedia heeft de nieuwe website voor Samenwerkingsverband vo/vso Noord-Kennemerland gemaakt op basis van School-Site. De komende weken komen er nog meer op maat gemaakte modules online.
Lees meer ›
Foto bij artikel De winnaar is bekend!

De winnaar is bekend!

02 april 2014 - De winnaar van de actie "Win een website" is Yvonne Lammertink met haar nieuwe bedrijf Ilonk.

Ze krijgt van Muismedia een zeer complete MKB-Site.

Gefeliciteerd en veel plezier met je nieuwe website! We hopen de website binnen een paar weken online te zetten. Nu aan de slag!

Foto bij artikel De actie is gestart!

De actie is gestart!

17 maart 2014 - Muismedia heeft MKB-Site vernieuwd en extra producten gelanceerd.
De actie "Win een complete website" is gestart! Zie Facebook.com/Muismedia
Foto bij artikel Nieuwe website Ilse de Boer

Nieuwe website Ilse de Boer

01 maart 2014 - Nieuwe website gemaakt voor freelance schrijver, redacteur en communicatieadviseur Ilse de Boer: www.ilsedeboer.nl
Foto bij artikel Nieuwe versie MKB-Site

Nieuwe versie MKB-Site

14 februari 2014 - Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwe MKB-Site.

Deze is beter geschikt voor mobiel gebruik: het uiterlijk wijzigt met de grootte van je scherm. Daarnaast is de vormgeving moderner.


Lees meer ›
Foto bij artikel Nieuwe website Walk en Run

Nieuwe website Walk en Run

22 januari 2014 - De PCC Maalwater Run is inmiddels een begrip geworden in Heiloo en omstreken. Hardlopen en wandelen voor een goed doel. Muismedia maakte de nieuwe website.
Lees meer ›
1 2 3 4 5 6

Cookies

We gebruiken standaard op deze website noodzakelijke/functionele cookies voor een correcte werking van de website. Daarnaast kunnen er ter verbetering van uw browse-ervaring cookies geplaatst worden om geanonimiseerde en dus niet meer herleidbare statistieken en informatie te verzamelen. Door op ‘Accepteer alle cookies’ te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. 
X
Cookie instellingen